Kniha andělů : úvahy o andělích v minulosti a přítomnosti a skutečné příběhy o tom, jak se dotýkají našeho života - Burnham, Sophy (Dita, 2005)
Příběhy o současných setkání s anděli a jejich třídění - andělé Starého zákona, andělé v zoroastrismu, buddhističtí bódhisattvové, islámští andělé i další.