Denik Ostravaka - Ostravak Ostravski, 1967- (Repronis, 2005)
Nenáročné humorně laděné zápisky jsou mozaikou všedních událostí z osobního života jejich autora, doplněných jeho svéráznými reakcemi na současné dění v Ostravě. Humor zprostředkovává především důsledně používaný svérázný ostravský dialekt.