Na plovárně : z televizních rozhovorů Marka Ebena - Eben, Marek, 1957- (Reader's Digest Výběr, 2004)
Vybrané části televizních rozhovorů, které vedl v pořadu Na plovárně Marek Eben s řadou známých i méně známých osobností.