Letopisy Narnie. - Lewis, C. S. 1898-1963 (Fragment, 2005)
Fantasy příběh, v němž se dvě děti díky zbabělému strýci dostanou pomocí magie do jiných světů, kde poznají jak zlo, tak dobro a jsou zde svědky vzniku země Narnie.