Letopisy Narnie. - Lewis, Clive Staples, 1898-1963 (Fragment, 2006)
1. Čarodějův synovec, 2. Lev, čarodějnice a skříň, 3. Kůň a jeho chlapec, 4. Princ Kaspian, 5. Plavba Jitřního poutníka, 6. Stříbrná židle, 7. , Poslední bitva.