Tibet : tajemství červené krabičky - Sís, Petr, 1949- (Raketa v produkci nakl. Labyrint, 2005)
Bohatě ilustrované vyprávění o cestě do Tibetu, prokládané poetickými, magickými příběhy, je určeno především starším dětem, ale potěší i mládež a dospělé.