Moje žena má rakovinu prsu : jak společně zvládnout těžké období diagnózy a léčby a být partnerce oporou při návratu do života - Silver, Marc, 1951- (Reader's Digest Výběr, 2006)
Informace především pro muže - o léčbě rakoviny prsu, možnosti emocionální podpory a pomoci ze strany partnera a rodiny.