Stromy : dětský atlas : vše o stromech, náměty pro pokusy - Mitchell, Alan, 1922- (Fragment, 2004)
Atlas učí děti podle základních znaků rozlišovat stromy, určovat jejich přibližné stáří, zařazovat je do příslušných skupin a vzbuzuje zájem k dalšímu poznávání.