Poslední panna - Belbin, David, 1958- (Tak to je hustý!, 2004)
Všichni o tom mluví. Meg nijak nespěchá, nechce však být poslední. Ráda by našla toho pravého. S Jackem to však zatím nějak nevychází a Iain je zase zřejmě ten pravý pro každou. Nina už prožívá dlouhodobý vztah, Parvinder čeká, až ji rodiče provdají, a Beth je dcera vikářky, takže musí být velmi opatrná. Leah už by to chtěla mít co nejdřív za sebou, ale co Zoe? Na co čeká? Příběh o sexu, celibátu, lásce, citových zmatcích a hledání šesti patnáctiletých dívek