Ježíšku, já chci plamenomet : (to NEJ z roku 2003) - Heisler, Martin (Netopejr, 2005)
Antologie povídek různé délky a velmi kolísavé úrovně. Kniha obsahuje práce z lokální, nicméně již známé soutěže. Autoři se nebojí ničeho a nikoho!