Cesty života : odhalování "dětského příběhu" v každém z nás - Miller, Alice, 1923-2010 (Edice 21, 2001)
Pojednání o negativním vlivu dětských traumat, jejichž následky se projevují v dospělosti a přenášejí se i na další generace.