Skřítek do bytu nepatří - Nováková, Zuzana, 1943- (Blok, 2002)
Devět pohádkových příběhů, které na sebe navazují, vypráví o osamělé malé dívence. Její skrytá přání se mohou projevit prostřednictvím skřítka, jenž je umí plnit. Jak se Perkýtek s dívenkou spřátelí a jaké lumpárny se jim povedou, to se dovíte na stránkách knihy... Příběhy v sobě skrývají pohodu a harmonii, která pramení ze vztahu dětí, těch malých lidských mláďat k rodičům, jež jsou jim něžným přístavem. A3 piseckae