Mysli si číslo - Ball, Johny (Slovart, 2006)
Zábavná a chytrá knížka o matematice pro zvídavé čtenáře, které provede světem čísel. Těm, kdo matematiku milují a chtějí si v ní prohlubovat znalosti, udělá radost a těm, kteří mají s matematikou problémy, nenásilně pomůže. Buduje tak pozitivní vztah k exaktnímu myšlení a ukazuje, že matematika může být i hrou