Poruchy pozornosti a hyperaktivita : přehled současných poznatků a přístupů pro rodiče a odborníky - Munden, Alison (Speciální pedagogika (Portál), 2006)
Informace o specifických poruchách pozornosti a hyperaktivitě u dětí.