Nejčastější poruchy chování dětí : jak je rozpoznat a kdy se obrátit na odborníka - Train, Alan (Portál, 2001)
Publikace je určena především rodičům, vychovatelům a učitelům, ale i odborníkům. První část knihy popisuje nejčastější projevy dětského chování, které mohou být pro rodiče či učitele signálem vážnější poruchy. Také radí, kdy je vhodné obrátit se na odborníka. Druhá část knihy je přehledem nejčastějších duševních poruch objevujících se v dětském věku. V třetí části naleznou rodiče a vychovatelé informace, jak mohou dětem s problémovým chováním pomoci sami a jaké metody léčení mohou užít odborníci.V příloze nalezneme diagnostická kritéria pro rozpoznání jednotlivých chorob. 17.9.2001 Selinges OCH = N1a3a