Naše želva : správná péče o různé druhy, zdravá výživa, porozumění - Wilke, Hartmut, 1943- (Naše zvířátko, 2006)
Praktické rady a informace pro správný chov a péči o želvu suchozemskou, vodní nebo bahenní.