Náš zakrslý králík : vhodná péče, zdravé krmení, správné porozumění - Wegler, Monika, 1949- (Naše zvířátko, 2006)
Kniha je rozdělena do tří kapitol, z nichž v první se dozvíte základní informace o historii chovu a je-li pro vás tento domácí mazlíček vhodný. Druhá část popisuje správný chov a péči. Třetí kapitola je věnována výchově a možnému rozvoji přirozených schopností králíka. Kniha je určena všem věkovým kategoriím.