Dynastie Morlandů. - Harrod-Eagles, Cynthia, 1948- (Knižní klub, 1998)
Epická sága o rodině Morlandů, žijící na drsném severu blízko skotských hranic. 1. Zakladatelka rodu, 2. Dvorní dáma, 3. Divoký princ, 4. Talisman, 5. Černá perla, 6. Dlouhý stín