Pravdu, prosím! - Holubová, Eva, 1959- (XYZ, 2006)
Známý moderátor se ocitá v roli zpovídaného. V rozhovoru s Evou Holubovou otevřeně mluví o svém dětství, rozvětvené rodině, k níž má vřelý vztah, a předkládá svůj pohled na společenské jevy s přímostí, na niž jsme u něj zvyklí. Jedná se o zpověď plnou nadhledu, která je místy ironická, ale rovněž upřímná a vážná