Kouzelné slůvko - Disney, Walt, 1901-1966 (Čtení ze Stokorcového lesa, 2006)
Tři příběhy, ve kterých se setkáme s Medvídkem Pú a jeho přáteli ze Stokorcového lesa, mají v závěru uvedeno jednoduché morální poučení. Pro předškolní děti.