Stíny hlubin : skutečný příběh potápěčů, díky nimž se podařilo objasnit několik záhad z druhé světové války - Kurson, Robert (Jota, 2007)
Napínavý příběh několika komerčních potápěčů, kteří objevili nedaleko od východního pobřeží USA vrak ponorky z 2. světové války.