Marie Valérie : deník nejmilejší dcery císařovny Alžběty Rakouské - Schad, Martha, 1939- (Ikar, 2007)
Deníkové zápisky arcivévodkyně Marie Valérie, dcery císaře Františka Josefa I. a císařovny Alžběty Bavorské.