24 holek za 7 dní - Bradley, Alex (BB/art, 2007)
Jack má bezvadné kamarády, príma rodinu, ale má jeden velký problém: nemá s kým jít na maturitní ples a jeho kamarádi se na jeho bezradnost už nemohou dívat. Proto za něj napsali inzerát na partnerku na ples... Místo očekávaného trapasu však odpovědělo čtyřiadvacet dívek, a být na Jackově seznamu se rázem stalo téměř prestižní záležitostí... Jak si s tím poradit? Jack, dosud spíše nejistý intelektuál, nechce nikomu ublížit, nechce ale ublížit ani sobě. A všechny nervy, trapnosti a dramata úvodních rozhovorů a seznamování musí absolvovat mnohonásobně, s dívkami velmi různými. S kým se poradit? Kamarádi a kamarádky pomáhají seč můžou, ale jasno si musí udělat Jack sám. A v tom zmatku a nervácích si udělá jasno ještě v mnoha jiných velmi důležitých věcech...