Není rozkošná? - Phillips, Susan Elizabeth (Ikar, 2007)
Hrdinka zvaná Sugar Beth se po patnácti letech nucena okolnostmi (je na mizině a dědictví po tetě ji může zaopatřit) vrací do rodného městečka. V mládí byla oslnivou arogantní zkaženou potvorou, manipulující se všemi - teď sklízí, co zasela. Všichni si na ní chtějí smlsnout - spolužačky z bratrstva Brčálnic, které ji neodpustily zradu (po odchodu na VŠ s nimi totiž přerušila styky), profesor ze střední školy, kterého neprávem obvinila ze sexuálního obtěžování a málem mu zničila kariéru (ale oklepal se a vrátil se do města jako úspěšný autor bestselleru a navíc koupil její rodný dům jménem Francouzova nevěsta), nevlastní sestra Winnie, jíž pronásledovala a ponižovala po celé dětství a učinila jí ze života peklo. Ale život už ji dal tvrdě za vyučenou (dvakrát rozvedená a navrch ovdovělá) - a je jen na ní, jestli přesvědčí i nepřátelské okolí o své upřímné změně.