Příliv - Parker, Robert B., 1932-2010 (Class, 2007)
Detektivní román z prostředí massachusettského maloměsta začíná nálezem utopené neznámé ženy v době místních proslavených jachtařských závodů a zavádí sympatického vyšetřovatele mezi zvrácené příslušníky floridské společenské elity.