Ozdravná masáž : průvodce automasáží, více než 100 jednoduchých technik, rychlé a účinné odstranění bolesti - Weber, Kristine Kaoverii (Ikar, 2007)
Kniha poskytuje informace, jak lze vlastní energii využít ke zmírnění bolesti a k celkové relaxaci. Představuje různé techniky automasáže, běžné obtíže a jejich ošetření.