Český jazyk v kostce : pro střední školy - Sochrová, Marie (Maturita v kostce, 2007)
Komplexní učební pomůcka přehledně a srozumitelně podává učivo českého jazyka v rozsahu osnov gymnázia. Navazuje na učebnici Literatura v kostce.