Biblické příběhy - Coleman, Michael, 1946- (Děsivá literatura, 2007)
Publikace z ediční řady Děsivá literatura si bere na mušku tentokrát postavy a děje nejstarší knihy světa. Je konstruována jako deset příběhů s ponaučeními. Adam a Eva, Noe, Josef, Mojžíš, Jozue, Samson a Dalila, David a Goliáš, Jezábel, Jonáš, Daniel se objeví v novém světle, krev vzájemných půtek mezi Filištínskými a Izraelity znovu vyvře, staré lásky setřesou rez a Bůh otec se trochu zmateně pustí do mísení osudů.