Hrobař - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2007)
Na malém městě dochází k sérii velmi brutálních vražd, souvislost mezi jednotlivými obětmi však zdánlivě neexistuje a detektiv Reed tak zpočátku jen složitě hledá motiv vraha, jehož sadismus je šokující. Postupně však rozkrývá krvavé drama z minulosti, které se bolestně dotýká i jeho soukromého života. Přestože se Reedovi podaří případ dovést ke zdárnému konci, odhalení skutečného pachatele představuje pro všechny zúčastněné smutné překvapení.