Ségra, ty jsi hvězda! - Brezina, Thomas, 1963- (Klukům vstup zakázán!, 2007)
Lissi se chce vyrovnat své dokonalé sestře a rozhodne se, že se naučí jezdit na koni. To je něco, v čem jí Tinka zaručeně nebude konkurovat, protože je na koňskou srst alergická. A konečně se ukáže, kdo tady bude za hvězdu. Budou k tomu nutné čáry a kouzla?