Dejte šanci pohybu - Krejčík, Václav, 1971- (Ikar, 2007)
Různé druhy relaxačních a cvičebních programů zaměřené na udržení fyzické a psychické kondice, cviky pro prevenci bolesti zad, základní pravidla správného stravování, tipy jídelníčku, recepty.