Tábor Zelené příšery : příběhy z nejstarších kronik s autorovými kresbami - Foglar, Jaroslav, 1907-1999 (Sebrané spisy Jaroslava Foglara ;, 2007)
Další svazek sebraných spisů, doplněný drobnými kresbičkami autora, v němž popisuje především činnost svého skautského oddílu. Kromě zápisů z Tábora Zelené příšery jsou v tomto výboru záznamy letních robinzonád, které připravil pro své chlapce Jestřáb.