Tak co mám jíst? - Fořt, Petr, 1946- (Zdraví & životní styl, 2007)
Publikace obsahuje informace o racionální výživě, různých redukčních dietách, obezitě, zdraví prospěšných potravinách, věnuje se problematice stravování v těhotenství a ve stáří.