Ráno nepláču - Gillerová-Brezníková, Katarína (Román (Motto), 2007)
Co všechno stojí mezi minulostí a současným životem rozvedené výtvarnice? Proč je tak obtížné vrátit se tam, kde vyrůstala a kde ji potkala velká láska i velký žal?