Zázračný kořen : zdraví se zázvorem - Heidböhmer, Ellen, 1963- (Brána, 2007)
Informace o původu a historii. Popis nejdůležitějších látek obsažených v zázvoru a jejich účinek. Abecedně řazené choroby a příznaky nemocí, jejichž léčbu lze zázvorem pozitivně ovlivnit. Návody na léčebné recepty. Kuchařské předpisy pro přípravu předkrmů, hlavních jídel, svačinek, dezertů a nápojů.