Matematické, fyzikální a chemické tabulky a vzorce : pro střední školy - Mikulčák, Jiří, 1923-2011 (Prometheus, 2007)
Důležitá pomůcka pro řešení praktických problémů v matematice, fyzice, chemii, astronomii i v dalších přírodovědných oborech respektuje požadavky, které vyplývají z vývoje v posledních desetiletích, jak v odborné oblasti, tak ve školské praxi.