Anča a Pepík opět v akci. - Lomová, Lucie, 1964- (Pro Emu, 2007)
Příběhy dvou chytrých a statečných myšek patří jak z literárního, tak z výtvarného hlediska k tomu nejlepšímu, co na poli komiksu v Čechách pro děti kdy vzniklo. V tomto svazku vychází vůbec první příběh, který vznikl ve spolupráci s Ivanou Lomovou, dnes již velmi respektovanou výtvarnicí. Obě sestry pracovaly tak, že Lucie kreslila postavičky a Ivana malovala pozadí - vynikající akvarely, jejichž výtvarnou hodnotu již čas dávno prověřil. Vymýšlením chytrých příběhů plných fantazie se pak bavily obě originální autorky.