Temná zima - McNab, Andy, 1959- (Knižní klub, 2007)
Detektivní román z prostředí soukromé agentury, jejíž osazenstvo pracuje pro americkou vládu. Hlavní hrdina, agent Stone, má zadržet teroristy, kteří se pokusí zlikvidovat obyvatelstvo v Americe plicním morem.