Moderní architektura - Dvořáček, Petr, 1969- (Architektura českých zemí, 2005)
Fotografická publikace představuje vynikající ukázky moderní architektury v českých zemích. Zaměřuje se na architektonicky významné stavby od 20. let 20. století zhruba po rok 2000.