Hraběnky - Pelant, Ivo (Reader ́s Digest Výběr, 2007)
Dramatické vyprávění o farmáři a jeho čtyřech dcerách na dnešní vesnice je především příběhem o hledání lásky, o domově i rodině, která se přes všechny rozpory znovu dokáže sejít u společného stolu.