Lesní zámek, aneb, Hitlerův přízrak - Mailer, Norman, 1923- (Jota, 2007)
Životopisný román o Adolfu Hitlerovi. Prostřednictvím ďáblova agenta se seznamujeme s Adolfovými prarodiči, rodiči i sourozenci, odhalují se nám velmi otevřeně poměry v manželství Adolfova otce, dozvídáme se o incestních poměrech, které vedly až k Adolfovu narození.