Dobré jitro, člověče : (autorovy úvahy z nedělních Dobrých jiter ČRo2 Praha) - Fousek, Josef, 1939- (Knižní klub, 2000)
Úvahy, myšlenky, fejetony, básně, texty z pořadů nedělních Dobrých jiter ČRo 2 Praha