Výchova štěněte - Schwartz, Charlotte (Fortuna Libri, 2007)
Kniha majitelům štěňat bez rozdílu plemene nábízí jedinečnou pomůcku - detailně zpracovaný osmitýdenní program domácí převýchovy štěněte. Je určena zejména těm, kteří nemohou navštěvovat kurzy vedené odborníky, ale chtějí dobře vychovat svého psa.