Škola Na Výsluní - Pelant, Ivo (Edice ČT, 2007)
Příběh žáků a učitelů jedné současné školy na menším městě, kde hrozí, pokud nikdo nezasáhne, že se ze školy stane výrobna křupek a všichni budou muset dojíždět jinam...