Písničky z pohádek a dětských filmů. - Suchý, Ondřej, 1945- (Z kina nebo obrazovky, 1998)
2. díl výběru nejpopulárnějších filmových a televizních písniček s textem, melodickou linkou a číslovaným akordickým doprovodem a s krátkými komentáři Ondřeje Suchého.