Na plovárně. - Eben, Marek, 1957- (Reader's Digest Výběr, 2007)
Dalších 26 televizních rozhovorů, které vybral a pro knižní vydání zpracoval Jiří Janoušek. Jedná se o výběr z více než dvou set Plováren, realizovaných v letech 2003-2007. Autor se soustředil na výběr osobností dosud málo známých nebo naopak poulárních osobností, které se představují ve zcela novém světle. Tak můžete v knize najít vedle amerického herce Roberta Redforda třeba výtvarníka Františka Skálu nebo odborníka na diamanty Miloše Vainera.