Čarodějky na turné - Kessel, Carola von (Čarodějky z jezdecké školy, 2008)
Další z příběhů party děvčat z internátu na Koňském hrádku, kde se vedle učení, ježdění na koních i trochu čaruje. Pro dívky okolo 10 let.