Papoušci - Deimer-Schütte, Petra (Co, jak, proč, 2007)
Co pijí papoušci? Jak se papoušci mezi sebou dorozumívají? Proč se nechávají papoušci ochočit? Zářivě zbarvení lori, společenské andulky, kakadu se svými nápadnými péry na chocholce – řád papoušků je pestrý a rozmanitý.