Kompendium matematiky : vzorce a pravidla : četné příklady včetně řešení : od základních operací po vyšší matematiku - Delventhal, Katka Maria (Universum, 2008)
Aktuální, uživateli přátelská příručka s mnoha cvičeními a kontrolou výsledků. Nepostradatelná pro školu, studium i zaměstnání.