Minulá provinění - Hoag, Tami, 1959- (Knižní klub, 2008)
Další kriminální román známé autorky se opět odehrává v Minneapolis ve státě Minnesota. Tentokrát se známá dvojice detektivů zabývá případem mimořádně brutálních vražd ženy a dvou dětí.